Bli medlem/hyra lott

Iskällans odlarförening

Om du längtar efter att få odla och träffa fler som är intresserade av odling, så tag kontakt med oss i Iskällans odlarförening. Antingen skickar du ett mail till oss eller fyller i kontaktformuläret nedan.

Man måste vara bosatt i Kungälvs kommun för att kunna hyra en odlingslott i Iskällans odlarförening.

Varje odlingslott är ca 8 x 8 meter. Odlingslotterna är i varierande skick. Man tar över odlingslotten i det skicket den är. Räkna med att det initialt behövs läggas lite mer tid och kraft för att iordningställa lotten. I föreningen finns en jordfräs för utlåning till medlemmarna, mot en liten avgift.

Vid de tillfällen då föreningen inte har några lediga lotter, så går det bra att ställa sig i kö. Du får besked om det när du kontaktar oss.

Avgiften för medlemskap och hyra är 200 kr per år och lott. Dessutom betalar man en inträdesavgift på 200 kr per lott.

Maila till info@iskallansodlarforening.se

Eller fyll i kontaktformuläret här: